albamobil - autotregu shqiptar
Veturė e pėrdorur Veturė e re Automjete/Makineri Motoēikletė Pjesė kėmbimi
Username:
Password:

Keni harruar Password-in?
Nuk jam regjistruar!
Fillimi Shitje Regjistrimi Ēmimet Marketing Sigurime Financimi Impressum KPB Kontakt Lista Tregtarve
alba-portal.com - Portali shqiptar vala900.eu-dashuria shqiptare shkembim.com- Tregu i ofertave & kerkesave

Operatore e faqes se internetit www.albamobil.com:

GamServ Limited
Am Waldwiesengraben 15
D-64569 Nauheim

Internet:
www.gamserv.com
Kontakt: Na kontaktoni pėrmes kėtij Formulari

Regjistri tregtar: Gjykata e Shkalles se Pare

Numri i identifikimit te tatimpaguesit te TVSH sipas § 27a te ligjit per TVSH: Gjermani DE247952606


Pergjegjesite
GamServ Ltd. Si operatore e faqes se internetit "www.albamobil.com" nuk do te shfaqet ne asnje moment si pale kontraktore e perdoruesve te faqes se internetit. Kjo faqe interneti eshte krijuar me kujdesin me te madh. Megjithate nuk mund te garantojme per mungesen e gabimeve dhe perpikshmerine e informacioneve qe permbahen. Cdo lloj pergjegjesie per demet, qe lindin ne menyre direkte ose indirekte nga perdorimi i kesaj faqe interneti eshte e pavlefshme, pervec rasteve kur keto ndodhin si rezultat i veprimeve me dashje apo nga neglizhenca e madhe.

E drejta e Autorit (Copyright)
Permbajtjet e ketyre ofertave - online jane te mbrojtura nga e drejta e autorit.

Copyright 2005 by GamServ Limited. All Rights Reserved.


links:
www.inserago.de
www.gamserv.com
www.nova-welt.de